روش ها و برداشت های غلط از بازاریابی شبکه ای

بازاریابی شبکه ای یکی از روشهای جدید بازاریابی برای شرکتهای تولیدی می باشد تا این شرکتها محصولات خود را سریعتر به دست مصرف کنندگان برسانند. در این روش هر مصرف کننده علاوه بر اینکه خود خریدار است، با معرفی محصولات به دیگران و جذب مشتریان جدید می تواند سود خوبی نیز بدست بیاورد.

این روش برای جذب مشتریان بیشتر بسیار کارامد است زیرا هم برای تولیدکننده و هم برای مصرف کنندگان سود دارد. اما نحوه پیاده سازی این روش بسیار مهم است.

نمونه ای نا موفق از معرفی بازاریابی شبکه ای

در روزهای گذشته پروفایل کاربری در یکی از شبکه های اجتماعی توجه من را به خود جلب کرد و برای اینکه بیشتر با فعالیت های او آشنا شوم پیامی برای او ارسال کردم و ارتباط چند روزه ما آغاز شد. این کاربر با شرکتهای بازاریابی شبکه ای که دارای مجوز معتبر هستند همکاری می کند.

پس از چند روز ارتباط اینترنتی این اطلاعات بدست آمد

1- برای اینکه بدانم پورسانت کدام محصولات بالاتر است نیاز است اطلاعات بسیار زیادی از نوع و جنس محصولات داشته باشم که وقت نمی شود همه این توضیحات را بصورت اینترنتی ارائه داد

2- باید برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر این کاربر می رفتم زیرا همانطور که گفته شد حجم اطلاعات بسیار بالاست

3- ارتباط تمام شد و از یکدیگر خداحافظی کردیم

با توجه به اینکه بسیاری از کارها را بصورت اینترنتی انجام می دهیم و بسیاری از مشتریان از طریق اینترنت با ما آشنا می شوند، برای من قابل قبول نبود که نمی شود بصورت اینترنتی یک سری توضیحات کوتاه در مورد شغل بازاریابی شبکه ای و پورسانت محصولات و درآمد این کار ارائه داد.

نحوه پیاده سازی بازاریابی شبکه ای تاثیر مستقیمی بر موفقیت آن دارد

با توجه به اینکه بازاریابی شبکه ای یک صنعت نوپا می باشد، لذا دارای ضعفها و کاستی هایی است و اگر بخواهیم در این زمینه موفق عمل کنیم باید این راه را بدون اشتباه طی کنیم.

یکی از مواردی که با آن روبرو می شویم این است که بازاریاب ها بجای پیدا کردن مشتریان جدید به دنبال جمع کردن زیر مجموعه هستند و برای مجذوب کردن دیگران می گویند که با یک ساعت کار در روز سود هنگفتی بدست خواهید آورد.

آیا براستی یک تازه کار (بدون سرمایه و امکانات) می تواند با روزی یک ساعت کار کردن، سود سرشاری بدست بدست بیاورد؟



متن نظر *