صفحه 404 به معنی یافت نشد not found می باشد و اگر بخواهید صفحه ای از وب سایت را مشاهده کنید که وجود خارجی ندارد با صفحه 404 مواجه می شوید.
موتورهای جستجو با دیدن کد وضعیت 404 متوجه می شوند که محتوایی برای این ادرس وجود ندارد و نباید آن را ایندکس کنند. اما اگر صفحه 404 به درستی تنظیم نشود، کد وضعیت 404 ارسال نمی شود و موتورهای جستجو لینکی که هیچ محتوایی ندارد را ایندکس می کنند!
ارسال صحیح کد وضعیت 404 برای موتورهای جستجو بسیار مهم است.
404 تستر دو کار انجام می دهد:
قبل از استفاده از این ابزار لازم به ذکر است که اگر سایت شما هم با www و هم بدون www باز می شود آدرس اصلی را وارد کنید. به عنوان مثال اگر تنظیم کرده اید که همه صفحات با www نمایش داده شوند، حتما از www در آدرسی که جهت تست وارد می کنید استفاده کنید.
طرز استفاده: آدرس یک صفحه که در سایت شما وجود ندارد را وارد کنید، در این حالت باید کد وضعیت 404 ارسال شود. اگر این کد ارسال شد به این معنی است که همه تنظیمات به درستی انجام شده است. اما اگر این کد ارسال نشد باید تنظیمات نرم افزار را به گونه ای تغییر دهید که کد 404 ارسال شود.
توجه: اگر کد وضعیت 200 ارسال شد، گوگل لینکهایی که در سایت شما وجود ندارد را ایندکس می کند! باید این مشکل را برطرف کنید.
توجه: اگر قبل از کد 404 یک کد وضعیت دیگر از جمله 301 و 302 ارسال شد، باید جلوی ارسال این کدها را بگیرید. بطور کل برای صفحاتی که در سرور وجود ندارند بغیر از کد 404 هیچ کد وضعیت دیگری نباید ارسال شود.
کدهای وضعیت 301 و 302 به این معنی هستند که صفحه مورد نظر وجود دارد ولی آدرسش تغییر کرده است و نباید از آنها در صفحات 404 استفاده کرد.
اگر از افزونه 404 redirection در وردپرس استفاده می کنید پیشنهاد می شود این افزونه را غیر فعال کنید و ارورهای 404 را با روش بهتری از وبمستر تولز حذف کنید.
لطفا سوالات خود را در این صفحه از ما بپرسید تا در اسرع وقت به شما پاسخ دهیم.